Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 1 slaapkamer, authentieke elementen, marmeren sierhaarden, houten vloeren, tuin
95 m²

Appartement met tuin en authentieke, romantische details van meer dan 100 jaar oud

 

Pand

Osystraat,
2060 Antwerpen
Antwerpen Noord

Snelle feiten

 • 1 slaapkamer
 • authentieke elementen
 • marmeren sierhaarden
 • tuin van 35 m²

Omschrijving

De statige, neoclassicistische woning werd gebouwd aan het einde van 19de eeuw. Met een gevel in natuursteen op het gelijkvloers en een balkon op de 1ste verdieping, waar de ramen trouwens ook afgewerkt zijn met van die decoratieve ‘gordijntjes’. Wat een gebouw! Niet alleen langs de buitenkant ademt het geschiedenis uit, binnenin vind je nog originele houten vloeren, sierlijsten, lambriseringen en een inkomhal in marmer. Het appartement op het gelijkvloers bestaat uit 3 mooie vertrekken, elks met een dito marmeren sierhaard. De slaapkamer (met rolluiken) bevindt zich vooraan, gevolgd door de leefkamer en de eetkamer. Vanuit de eetkamer heb je toegang naar de keuken en de tuin, via een grote glazen dubbele deur. Je bent volledig vrij om deze naar je eigen smaak in te richten; met kunstgras, hoge grassen of misschien wel als moestuin. Er is ook een overdekt stukje waar je een salon kan plaatsen of de barbecue kan aansteken. De badkamer met douche bevindt zich aansluitend bij de keuken. Er is ook nog een superhandige bergruimte, bij de eetkamer. De kosten bedragen 45 euro/maand en zijn een provisie voor het privatief waterverbruik en de elektriciteit van de gemene delen.

De woning werd gebouwd aan het einde van de 19de eeuw en gerenoveerd doorheen de tijd.

EPC waarde: 476 kWh/m² met certificaatnummer 20211204-0002498445-RES-2.

45 euro/maand: provisie voor het privatief waterverbruik en de elektriciteit van de gemene delen.

De verhuurperiode voor dit appartement is bepaalde duur (1 jaar) of onbepaalde duur (3-6-9 jaar).

In principe onmiddellijk beschikbaar, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • AP Hogeschool - Campus Park Spoor Noord school
 • Carrefour Express Ossenmarkt supermarkt
 • Centraal Station transport
 • Meir vrije tijd
 • Opera Antwerpen vrije tijd
 • Park Spoor Noord park
 • UAntwerpen - Stadscampus school

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬