Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 3 slaapkamers, 2 terrassen, gerenoveerd, eiken parket, Carrera marmer
140 m²

Appartement met 3 slaapkamers dat aanvoelt als een huis, op het Zuid.

 

Pand

Cuylitsstraat,
2018 Antwerpen
Het Zuid

Snelle feiten

 • 3 slaapkamers
 • 2 terrassen
 • ingemaakte bibliotheekkast
 • keuken met Carrera marmer
 • volledig nieuw sinds 2015
 • optioneel garage te huren

Omschrijving

Een appartement dat aanvoelt als een woning, zo kunnen we deze gerenoveerde parel het beste omschrijven. Verdeeld over 3 etages met de inkomdeur op de 1ste verdieping. In 2015 volledig gerenoveerd met respect voor de authentieke elementen én volgens de nieuwste kwaliteitsnormen. Zo zijn de voor- en achtergevel volledig geïsoleerd. Die laatste is helemaal opnieuw opgetrokken en geeft via een groot schuifraam toegang naar het zuidgeoriënteerd terras. Hier achteraan bevindt zich de open keuken zodat buiten eten een evidentie wordt en je van een mooie natuurlijke lichtinval geniet tijdens het koken. Het keukeneiland is uitgevoerd in Carrera marmer en de keuken is uitgerust met veel kasten, een design kookplaat op gas met 5 pitten (Smeg), een koelkast met biofresh lades (Liebherr), een oven (AEG) en een vaatwasser (Bosch). De leefruimte op volle eiken parket heeft hoge plafonds en een praktische ingemaakte bibliotheekkast. Een verdieping hoger bevinden zich een 1steslaapkamer en de badkamer. Opnieuw zeer licht, luchtig en met een aansluitend terras. Zo geniet je vanuit het bad of de douche van groen (kunst)gras. In een ingemaakt kast kan je de was- en droogmachine instaleren. Het toilet bevindt zich apart, ideaal voor gasten dus. Op de bovenste verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers. Eén van deze kamers kan ook gebruik worden als home office, er is opnieuw een toilet. De andere kamer heeft dan weer een handige extra lavabo. Ze zijn ook allebei uitgerust met kasten en de ramen hebben rolluiken (lekker lang uitslapen). Ben je helemaal fan van dit appartement, maar zoek je een meer compact appartement met 1 slaapkamer, dan kan je het gelijkvloers appartement ook huren. De kelder kan je gebruiken om eventueel een diepvriezer te plaatsen. De gemene kosten bedragen 50 euro en zijn een provisie voor de blokpolis. Optioneel kan je in de straat een garage huren voor de auto of fiets (die trouwens ook in de gang geplaatst mag worden).

EPB nieuwbouw: startverklaring ingediend.

50 euro/maand: provisie voor de elektriciteit van de gemene delen en de blokpolis.

De minimum verhuurperiode voor dit appartement is 18 maanden.

Optioneel in de straat voor auto of fiets (die trouwens ook in de gang geplaatst mag worden).

In principe onmiddellijk beschikbaar, na overleg met de verhuurder.

Het Zuid

Het Zuid is voor vele Antwerpenaren en bezoekers een grote aantrekkingspool. Je vindt er statige herenhuizen, wijde boulevards en mooie pleinen. Kunstliefhebbers halen hun hartje op dankzij de vele kunstgalerieën en musea als het FOMU en het M HKA. Dankzij de vele populaire cafés en restaurants is Het Zuid ook erg populair als uitgaansplek.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Butchers Coffee koffie
 • KdG Campus Zuid school
 • Kolonel coffee koffie
 • Mission Masala restaurant
 • Monty kunst
 • Walrus restaurant

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬