Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 2 slaapkamers, terras van 18 m², mooie gevel, ruime leefruimte, kelder
110 m²

Aperitivo time, op het grande terrazza* van dit appartement op Zurenborg.

*groot terras

Pand

Provinciestraat,
2018 Antwerpen
Zurenborg

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • terras van 18 m²
 • mooie gevel
 • ruime leefruimte
 • kelder

Omschrijving

In 2017 werd het gebouw in de Provinciestraat 265 in een nieuw kleedje gestoken. Geen gegrom van leeuwen of geneurie van giraffen uit de Zoo hier. Dit stuk van de Provinciestraat ligt in de wijk Zurenborg. Dus wél ijsjes van Gelateria Savini. Aansluitende aperitivo kan op de Dageraardplaats of op je eigen privé terras van 18 m².

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping van een gebouw met 3 appartementen. Er is geen lift waardoor de gemene kosten laag zijn (25 euro/maand). De leefruimte is opvallend ruim. Net zoals het zuidoost georiënteerd terras en de 2 slaapkamers. Ze hebben allebei ingemaakte kasten en in beide kamers kan een tweepersoonsbed geplaatst worden. Op die manier wordt co-housing een interessante optie. Nodig 2 vrienden uit voor een gezellige bbc op het terras en geen enkel virus strooit roet in jullie lekkere eten. Koken kan natuurlijk ook gewoon in de uitgebreide keuken. Opnieuw vermelden we hoe ruim en licht de leefruimte is, omdat die écht ruim en licht is. Bij het binnenkomen zijn er opnieuw ingemaakte kasten voor jassen en schoenen. Zittten alle ingemaakte kasten én de berging vol, dan kan je nog spullen in de kelder zetten. Maar vergeet ze niet terug mee te nemen als je opnieuw verhuist.

Het bouwjaar van het gebouw is onbekend, maar het appartement werd volledig gerenoveerd in 2017.

EPB nieuwbouw: E60.

25 euro/maand: provisie voor de elektriciteit van de gemene delen en de blokpolis.

De minimum verhuurperiode voor dit appartement is 1 jaar.

Het appartement is in principe beschikbaar vanaf 01 november 2022. Mogelijks ook vroeger dan die datum, in overleg met de huidige huurders en de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Dageraadplaats plein
 • Delhaize Plantin supermarkt
 • Dôme sur Mer restaurant
 • Gelateria Savini ijsjes
 • Orso Pizzeria restaurant
 • Walvis lunch
 • Zeezicht uitgaan

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬