Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: 3 slaapkamers, groene oase, terras, unieke indeling
159 m²

Bijzondere stadswoning met 3 slaapkamers nabij het Krugerplein

Bij de hoek van de Gijselsstraat en de Gravinstraat, aan een klein pleintje, vind je deze bijzondere woning.

Pand

Gijselsstraat,
2140 Borgerhout
Borgerhout

Snelle feiten

 • 3 slaapkamers
 • unieke indeling
 • zuidwest georiënteerd terras van ca. 30 m²
 • groene oase
 • inkomhal met plaats voor Vespa of bakfiets

Omschrijving

Bij de hoek van de Gijselsstraat en de Gravinstraat, aan een klein pleintje, vind je deze bijzondere woning. Ze maakt deel uit van een project dat bestaat uit 3 woningen die gebouwd werden in 2012 door een architectenbureau uit Gent, De Smet Vermeulen Architecten. Ze opteerden voor metselwerk in gele baksteen, een referentie aan een aantal burgerwoningen in de buurt. De ramen zijn gestructureerd volgens een speels raster. De voordeur is breed, zodat de Vespa of bakfiets in de inkomhal geplaatst kan worden. De keuken en de eetkamer bevinden zich een halve bouwlaag hoger. Het hoge plafond, doorzicht naar de zithoek en toegang naar het terras, dat je echt een groene oase kan noemen, zorgen ervoor dat de binnen- en buitenruimtes een hecht ruimtelijk geheel vormen. De 3 slaapkamers en de badkamer (met ligbad en 2 lavabo’s) bevinden zich een verdieping hoger, waar natuurlijk licht rijkelijk binnenstroomt. De woning heeft een ruime (zeg gerust ‘gigantische’) berging. Haar unieke indeling spaart niet alleen enorm veel verloren ruimte uit, ze geeft je ook het idee dat achter elk hoekje wel iets te ontdekken is. Hadden we trouwens al verteld dat het project terug te vinden is in ‘het Architectuurboek Vlaanderen N° 11. Architectuur middenin’?

Voor een authentiek restaurant met hip decor of een trendy bar met grootstedelijke vibe hoef je niet per sé in Zurenborg te zijn. Ook in het up-and-coming Borgerhout zijn er heel wat hippe restaurants te ontdekken: September Lokaal (de persoonlijke favoriet van de eigenaars), Brutal (verfijnd) of Pepper & Mint (huiselijk en klein). Een nagerecht eet je in de vorm van een heerlijk huisbereid ijsje van Borgo Gelato.

De woning werd gebouwd in 2012.

De installatie is conform met het AREI.

EPC waarde: 126 kWh/m² met certificaatnummer 11002-A-8.00/11002/2495.1/EP00310/A001/D01/SD001

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning: ja – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaardiging voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Geen recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Bakkerij Boulot
 • Bar Leon uitgaan
 • Briquet restaurant
 • De Roma vrije tijd
 • ESSEN restaurant
 • Krugerplein plein
 • September Lokaal restaurant

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬