Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 1 slaapkamer, balkenstructuur, groene pleinen
72 m² - 815 euro/maand

Studio appartement in stadswoning met doorgang omgeven door groene pleintjes

Pand

Lange Doornikstraat,
2000 Antwerpen
Historisch centrum

815 euro/maand

Snelle feiten

 • 1 slaapkamer
 • balkenstructuur
 • groene pleinen

Omschrijving

In de stad wonen en toch wakker worden van fluitende vogels in groene bomen. Believe it or not, perfect mogelijk. In dit appartement gelegen tussen het speeltuintje in de Zirkstraat en de groene oase aan de Kleine Koraalberg. Door erfgoed wordt het gebouw omschreven als een breedhuisje, gebouwd op het einde van de 16de eeuw. Gelukkig wel gemoderniseerd sinds die tijd. Het appartement is gelegen op de 1steverdieping en heeft zo goed als een privé inkomhalletje. Laat de woorden beton, strak en modern die je normaal bedenkt bij een mooie, open ruimte gerust achterwege. De houten balken aan het plafond ademen warmte uit, de atypische indeling zorgt dan weer voor verschillende cosy corners. Vanuit de eetkamer heb je via 3 grote ramen uitzicht op de bomen aan de Zirkstraat. De leefruimte en slaaphoek hebben elks een groot raam dat uitgeeft op de Lange Doornikstraat. De keuken is uitgerust met alle noodzakelijke toestellen en je kan met krukjes aan een bar zitten. De badkamer is basis maar heeft een ligbad, heerlijk genieten. De gemene kosten bedragen 135 euro/maand en zijn een provisie voor het privatief verbruik van water, de elektriciteit en het onderhoud van de gemene delen, de blokpolis, de lift en het beheersloon van de syndicus.

Geschikt voor een single of een stel. De huidige huurster heeft hier jaren gewoond, doe jij haar na? Wij geloven van wel!

Het gebouw werd gebouwd op het einde van de 16de eeuw en het appartement werd gerenoveerd in 1993.

EPC: 167 kWh/m² met certificaatnummer 20231012-0003013182-RES-1.

135 euro/maand: provisie voor het privatief verbruik van water, de elektriciteit en het onderhoud van de gemene delen, de blokpolis, de lift en het beheersloon van de syndicus.

De verhuurperiode voor dit appartement is onbepaalde duur (3-6-9 jaar).

Het appartement is beschikbaar vanaf 01 december 2023, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Delhaize Proxy Glazen Huis supermarkt
 • Gallery Fifty One art
 • Mr. Pickles Coffee & Bar koffie
 • Museum Vleeshuis museum
 • Refill restaurant
 • Restaurant Nathan restaurant
 • Sint-Pauluskerk architectuur
 • Tinsel lunch
 • ToiToiToi koffie
 • Victor restaurant

Oh my Axelle

Axelle Warin is dol op bakjes, mandjes en kaftjes. Zolang het maar structuur geeft. Die eigenschap past perfect bij de aanpak van Oh my George. Met Axelle erbij krijgen de panden in verhuur bij Oh my George alle aandacht die ze verdienen.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van het leven, omringd door vrienden en familie. Beschouw haar als een echte levensgenieter: zon, lekkere hapjes en goed gezelschap. Meer heeft deze jonge dame niet nodig.

axelle@ohmygeorge.be
+32 491 55 40 64