Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

2 slaapkamers, gerenoveerd, zicht op groen, kelder, inpandige garage
85 m² - 335.000 euro

Smaakvol en kwalitatief gerenoveerd appartement met zicht op de Mastvest

 

Pand

Generaal Cabrastraat,
2020 Antwerpen
Tentoonstellingswijk

335.000 euro

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • gerenoveerd
 • zicht op groen
 • kelder
 • inpandige garage aan 45.000 euro

Omschrijving

De eigenaar kocht het gebouw om de 3 appartementen volledig te renoveren. Bij zijn keuze voor de aankoop van een appartement vindt hij het belangrijk dat de structuur van het gebouw stevig is, bv. een betonnen vloerplaat in plaats van een houten roostering (zodat je bv. de kat van de buren niet hoort rondhuppelen). Ook de locatie speelt een belangrijke rol in zijn keuze. Dit appartement is gelegen in de Tentoonstellingswijk, waar talrijke architecturale meesterwerken uit het interbellum en de jaren ’50 en ’60 liggen verborgen.

Dit appartement is gelegen op de bovenste verdieping. Daarmee bedoelen we de 2de verdieping. Je komt er met de trap, er is geen lift (met als fijn gevolg: lage gemene kosten). Ook de gemene delen werden gerenoveerd. De leefruimte is ruim, waardoor verschillende inrichtingen mogelijk zijn. De open keuken heeft witte kasten met een moderne zwarte kraan, een marmeren wand en toestellen van SMEG. De badkamer is minstens even stijlvol als de keuken. Met een inloopdouche en 2 spoeltafels. Het toilet bevindt zich apart. De 2 slaapkamers zijn achteraan gelegen, weg van de straat. Ze geven toegang naar een terras met zicht op de Mastvest. De slaapkamers zijn ruim en de grootste slaapkamer is uitgerust met ingemaakte kasten. De appartementen op de 1ste verdieping en het gelijkvloers worden ook verkocht. Het gelijkvloerse appartement is kleiner maar beschikt wel over een fijne zuidoost georiënteerde tuin van ca. 90 m². Parkeren kan in de inpandige garage die aangekocht kan worden voor 45.000 euro. In de kelder kunnen allerlei dingen bewaard worden, van verfpotten tot kerstversiering of reiskoffers.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Antwerp Expo vrije tijd
 • Bistro Camille restaurant
 • deSingel vrije tijd
 • Mastvest park
 • Nachtegalenpark
 • Olympisch zwemcentrum Wezenberg sport

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬