Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

1 slaapkamer, dakterras, zicht op water
75 m² - 358.000 euro

Penthouse met terras en zicht op de Schelde

 

Pand

Guldenberg,
2000 Antwerpen
Scheldekaaien

358.000 euro

Snelle feiten

  • duplex
  • dakterras
  • zicht op water
  • de perfecte pied-à-terre in de stad

Downloads

Omschrijving

Het duplex appartement is gelegen in de straat ‘Guldenberg’. Maar eigenlijk is deze straat een mooi, open plein gelegen aan de Jordaenskaai. Je hebt dus een rechtstreeks uitzicht op de Schelde. Een minuut wandelen en je zit aan het water. Vijf minuten en je staat aan het Museum aan de Stroom. In dit appartement krijg je meteen en warm en sfeervol gevoel door de inrichting met hout: eiken vloeren en een mooie, houten balkenstructuur. De keuken is uitgerust met een Falcon fornuis (ideaal voor heerlijke stoofpotjes in de herfst). Leuk aan deze penthouse is dat je overal buiten kan: bij de leefruimte is een balkon waarop je een kopje koffie drinkt met zicht op de Schelde. En boven is er een groen en zonnig terras met eettafel. De slaapkamer is zeer ruim en heeft zeer praktische ingemaakte kasten.

EPC waarde: 377 kWh/m2 met certificaatnummer: 20141111-0001698789-00000001-1.

De installatie is niet conform aan het AREI.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde – Stedenbouwkundige vergunning: ja – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Geen recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Mie Katoen restaurant
  • Museum Vleeshuis museum
  • Red and Blue uitgaan
  • Scheldekaaien
  • Sint-Pauluskerk architectuur

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬