Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

2 slaapkamers, gerenoveerd, visgraat parket, design badkamer, kelder, autostaanplaats
115 m² - 355.000 euro

Licht en mooi vormgegeven appartement in het centrum van Antwerpen

In 1936 ontwerpt Paul Smekens in opdracht van Madeleine Picard een bescheiden appartementsgebouw op nummer 62 aan de Britselei. In dat gebouw verkopen we nu het appartement op de 3de verdieping.

Pand

Britselei,
2000 Antwerpen
Sint-Andries

355.000 euro

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • gerenoveerd
 • design badkamer
 • visgraat parket
 • kelder (voor wijn)
 • autostaanplaats enkele huizen verder (27.500 euro)

Omschrijving

In 1936 ontwerpt Paul Smekens in opdracht van Madeleine Picard een bescheiden appartementsgebouw op nummer 62 aan de Britselei. In dat gebouw verkopen we nu het appartement op de 3de verdieping. Je bereikt het met een sierlijke, historische lift. De authentieke vloer, een visgraat parket, is een overblijfsel van de typische interieurarchitectuur uit die tijd. Stijlvol in combinatie met de moderne, witte keuken en nieuwe badkamer. Je leest het, het appartement werd volledig gerenoveerd in 2014. Kortom een volledig uitgeruste keuken met alle comfort; veel kastruimte en aansluitend een berging. Destijds werden keukens vaak ingericht in een aparte kamer. Nu is ze opengetrokken en krijg je een ruim, licht geheel met de leefruimte (met een heerlijk namiddagzonnetje). Op het aansluitend terrasje kan je aperitieven. De masterbedroom en de knusse kinderkamer bevinden zich aan de rustige achterzijde van het gebouw. In de badkamer is er een inloop regendouche, een minimalistisch meubel met 2 lavabo’s en een design toilet. Er is een 2de apart gastentoilet. In de kelder is er een privatieve berging, voor wijn of de kerstboom. De Britselei is de perfect uitvalsbasis naar alle leuke hoeken van de stad. Het Stadspark om te ontspannen, het historisch centrum om te shoppen en het Zuid om te eten en drinken. Je staat (nu ja… rijdt) ook direct op de Ring rond Antwerpen (staan, rijden, staan, rijden, in die volgorde). De auto kan geparkeerd worden in de aparte autostaanplaats een aantal meter verder in de straat, die aangekocht dient te worden aan 27.500 euro.

Het appartement werd gebouwd in 1936 en gerenoveerd in 2014.

De installatie is conform met het AREI (tot 23 januari 2038).

EPC waarde: 338 kWh/m² met certificaatnummer 20121108-0000951359-00000002-6.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied met historische, culturele en/of historische waarde – Stedenbouwkundige vergunning: n.v.t. – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Geen recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het niet geïndexeerd kadastraal inkomen voor het appartement bedraagt 835 euro en voor de autostaanplaats 96 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Ciro's
 • De Broers van Julienne restaurant
 • La Fille d'O
 • La Grappa
 • Mampoko restaurant
 • Mirlo's koffie
 • Sint-Lievenscollege school

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬