Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

gemeubeld, short term rental, landelijk
75 m² - 850 euro/maand

Landelijk gemeubeld appartement op ‘den Boulevard’ aan het Zuid

Een stukje geschiedenis. De Amerikalei kreeg in 1919 de huidige naam, naar aanleiding van het einde van de Eerste Wereldoorlog, waarin Amerika een belangrijke rol speelde in de eindfase. Voorheen heette de straat “Zuiderlei”.

Pand

Amerikalei,
2000 Antwerpen
Het Zuid

850 euro/maand

Snelle feiten

  • gemeubeld
  • short term rental (minimum 6 maanden)
  • landelijk

Omschrijving

Langs de Amerikalei werden brede kavels voor grote burger- en herenhuizen voorzien; het was de bedoeling om de Zuiderlei als een echte boulevard uit te bouwen, met verzorgde façades en een aantal prestigieuze openbare gebouwen, onder meer de Sint-Michiels- en Sint-Pieterskerk.

In 1966 werd een vergunning aangevraagd voor de bouw van een flatgebouw . In dat gebouw heeft Oh my George nu een gemeubeld appartement te huur, ingericht in landelijke stijl . Het uitzicht op de bomen van de Leien past trouwens perfect bij dit interieur. De slaapkamer bevindt zich aan de rustige achterzijde van het appartement (met uitzicht op het gerenoveerde Koninklijke Museum van Schone Kunsten). De badkamer heeft een ligbad en het toilet bevindt zich apart. De kosten bedragen 150 euro/maand en zijn een provisie voor de privatieve verbruikskosten voor water, gas en elektriciteit alsook voor de gemene kosten (lift, syndicus, elektriciteit en onderhoud van de gemene delen). De minimumverhuurperiode voor dit appartement is 6 maanden.

EPC waarde: 311 kWh/m2 met certificaatnummer: 20120627-0001159635-00000007-6.

Dit appartement wordt gemeubeld verhuurd.

150 euro/maand: provisie voor alle privatieve verbruikskosten voor water, gas en elektriciteit en de gemene kosten.

De minimum verhuurperiode voor dit appartement is 6 maanden.

Het appartement is in principe beschikbaar vanaf 01 juli 2021, na overleg met de verhuurder.

Het Zuid

Het Zuid is voor vele Antwerpenaren en bezoekers een grote aantrekkingspool. Je vindt er statige herenhuizen, wijde boulevards en mooie pleinen. Kunstliefhebbers halen hun hartje op dankzij de vele kunstgalerieën en musea als het FOMU en het M HKA. Dankzij de vele populaire cafés en restaurants is Het Zuid ook erg populair als uitgaansplek.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Butchers Coffee koffie
  • Delhaize Hippodroom supermarkt
  • Hopper uitgaan
  • Izumi
  • KMSKA museum
  • Nordica 31 koffie

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬