Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

RENTED by George: 1 slaapkamer, parket, lift, Oud Justitiepaleis
42 m²

Hedendaags appartement naast het Oude Justitiepaleis

 

Pand

Britselei,
2000 Antwerpen
Harmonie

Snelle feiten

  • 1 slaapkamer
  • parket
  • lift
  • gemene kosten: 35 euro/maand

Omschrijving

Het appartement is gelegen op de 2de verdieping van een kleinschalig gebouw dat recent gerenoveerd werd (mét lift). De leefruimte en de open keuken bevinden zich vooraan waar je geniet van een prachtig uitzicht op een groene muur, de bomen van de Leien. De namiddagzon valt er heerlijk binnen. De slaapkamer bevindt zich aan de rustige achterzijde. Via een schuifdeur kom je in de badkamer met douche en lavabomeubel. Er is een groot raam, dat vinden wij enorm aangenaam in de badkamer. Het toilet bevindt zich apart zodat ook gasten niet door de slaapkamer moeten. Er is een extra bergruimte waar zich een aansluiting voor de wasmachine bevindt. In het hele appartement ligt een parketvloer, zelfs in de slaapkamer. Als buurman heb je het prachtige Oude Justitiepaleis. Boodschappen doe je achter de hoek in de Anselmostraat. Je hebt er een Panos, een slager, een groetenwinkel en een supermarkt. De kosten bedragen 35 euro/maand en zijn een provisie voor de elektriciteit van de gemene delen en de lift en de blokpolis.

Het appartement werd gebouwd in 1970 en gerenoveerd in 2014.

EPC waarde: 289 kWh/m² met certificaatnummer 20141215-0001715527-2.

35 euro/maand: provisie voor de elektriciteit van de gemene delen en de lift en de blokpolis.

In principe onmiddellijk beschikbaar, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Caffènation Antwerp City koffie
  • Camion restaurant
  • Ciro's
  • Kapsalon Albert kapper
  • La Fille d'O
  • Mampoko restaurant

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬