Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

1 slaapkamer, houten vloeren, baksteen, marmeren sierhaard, kelder
36 m² - 210.000 euro

Gezellig dakappartement in een doodlopend straatje in den 2018

Pand

Hertsdeinstraat,
2018 Antwerpen
Brederode

210.000 euro

Snelle feiten

 • 1 slaapkamer
 • houten vloeren
 • baksteen
 • marmeren sierhaard
 • kelder

Omschrijving

Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping van een eclectisch gebouw in de Hertsdeinstraat, een doodlopend straatje uit 1850 aan de Haantjeslei. De straatnaam is een verwijzing naar de herberg die er toen gevestigd was: “de Hertsdein”. De voordeur van het appartement bevindt zich op de 3de verdieping. Met een privatieve binnentrap kom je van daaruit op de 4de verdieping. En onderweg passeer je de badkamer. Die heeft een grote inloopdouche, een lavabo en een apart toilet met schattige patroontegels. Het zwarte kraanwerk in combinatie met de in muntkleur geschilderde muren geven het geheel een hedendaagse look. Een grote koepel boven de trap zorgt er trouwens voor dat er veel natuurlijk licht binnenvalt (én dat je het gevoel krijgt dat je in een loft binnenkomt). De houten vloeren en de marmeren sierhaard vormen een mooi geheel met de bastenen muur. De keuken is uitgerust met kookplaat, een oven, een koelkast en een vaatwasmachine.  Je kan hem zelf aanvullen met een Nespresso koffiemachine zodat je vrienden kan uitnodigen voor een kopje heerlijke koffie. Drink je liever een koffie buitenshuis (aangevuld met een ontbijt), dan kunnen we je ‘Foelie’ aan het einde van de straat ten zeerste aanbevelen. Het appartement beschikt over een kelder. 

Via deze link kan je een afspraak maken om de woning te bezoeken.

De woning beschikt over een asbestinventarisattest: asbestveilig.

De woning werd gebouwd in 1913 en het appartement werd gerenoveerd in 2019.

De installatie is conform met het AREI.

EPC waarde: 182 kWh/m² met certificaatnummer 20190228-0002136932-RES-2.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Geen recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Het niet geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt 252 euro.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • and/or restaurant
 • Café Kamiel vrije tijd
 • Colruyt Antwerpen-Zuid supermarkt
 • Den Bell architectuur
 • Foelie koffie
 • Hof Van Leysen park
 • Nordica 31 koffie
 • Proxy Delhaize Sint-Laurens supermarkt

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬