Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

studio, gemeubeld, fantastisch uitzicht
33 m² - 900 euro/maand

Gemeubelde studio met uitzicht op een kameel, pelikanen en Antwerpen Centraal

*Antwerpen-Centraal is in 2014 uitgeroepen tot het ‘mooiste station ter wereld’ en is een erkend historisch monument. Het gebouw valt op door de indrukwekkende stenen constructie en een koepel die majestueus hoog uittorent boven de immense wachtruimte, volgens een ontwerp van Clément van Bogaert.

Pand

Koningin Astridplein,
2000 Antwerpen
Diamant

900 euro/maand

Snelle feiten

 • studio
 • gemeubeld
 • fantastisch uitzicht

Omschrijving

Bij het ontwaken in deze studio zijn er 2 mogelijke scenario’s. 1: genieten van het fantastische uitzicht op het in 2014 uitgeroepen tot mooiste station ter wereld of 2: spurten naar de overkant van het plein om je trein te halen. Enige struikelblok daarbij kan zijn dat je 5 verdiepingen naar beneden moet (met lift). Het voordeel van die verdieping is de rust, de lichtinval en het uitzicht: een kameel, pelikanen en 2 gieren op een olifantskop. In standbeeld weliswaar, aan de toegangspoorten van De Zoo. De studio praktisch ingericht, je verliest weinig ruimte en er zijn ingemaakte kasten. De keuken, uitgerust met een SMEG koelkast, een elektrische kookplaat en een microgolfoven, nodigt uit tot ‘dinner with friends animals’. In de badkamer is er een lavabomeubel en een regendouche. De gemene kosten bedragen 150 euro/maand en zijn een provisie voor de privatieve verbruikskosten voor water, gas, de elektriciteit en het onderhoud van de gemene delen, de blokpolis, de lift en het beheersloon van de syndicus.

Het gebouw werd vermoedelijk gebouwd in 1980 en de studio werd gerenoveerd in 2021.

EPC waarde: 206 kWh/m² met certificaatnummer 20220930-0002686617-RES-1.

150 euro/maand: provisie voor de privatieve verbruikskosten voor water, gas, de elektriciteit en het onderhoud van de gemene delen, de blokpolis, de lift en het beheersloon van de syndicus.

Deze studio wordt gemeubeld verhuurd.

De verhuurperiode voor deze studio is bepaalde duur (1 jaar) of onbepaalde duur (3-6-9 jaar).

De studio is beschikbaar vanaf 01 oktober 2023, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Beer Central Antwerpen vrije tijd
 • Centraal Station transport
 • Chocolate Nation museum
 • Esco*bar brunch
 • Kiebooms uitgaan
 • Permeke Antwerpen bibliotheek
 • Starbucks koffie
 • Viggo's koffie
 • ZOO Antwerpen vrije tijd

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬