Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

1 slaapkamer, dakterras, gemeubeld
75 m² - 1100 euro/maand

Gemeubelde penthouse met terras en zicht op de Schelde

Geniet van een wijds en uniek uitzicht op het water.

Pand

Guldenberg,
2000 Antwerpen
Scheldekaaien

1100 euro/maand

Snelle feiten

  • duplex
  • gemeubeld
  • dakterras
  • zicht op water
  • short term rental (minimum huurperiode 6 maanden)

Downloads

Omschrijving

Het gemeubelde duplex appartement is gelegen in de straat ‘Guldenberg’. Maar eigenlijk is deze straat een mooi, open plein gelegen aan de Jordaenskaai. Je hebt dus een rechtstreeks uitzicht op de Schelde. Een minuut wandelen en je zit aan het water. Vijf minuten en je staat aan het Museum aan de Stroom. In dit appartement krijg je meteen en warm en sfeervol gevoel door de inrichting met hout: eiken vloeren en een mooie, houten balkenstructuur. De keuken is uitgerust met een Falcon fornuis (ideaal voor heerlijke stoofpotjes in de herfst). Leuk aan deze penthouse is dat je overal buiten kan: bij de leefruimte is een balkon waarop je een kopje koffie drinkt met zicht op de Schelde. En boven is er een groen en zonnig terras met eettafel. De slaapkamer is zeer ruim en heeft zeer praktische ingemaakte kasten. De kosten bedragen 250 euro/maand en omvatten alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv. De verhuurperiode voor dit appartement is bespreekbaar (< 1 jaar). Ook je interesse om dit appartement aan te kopen kan besproken worden.

EPC waarde: 377 kWh/m2 met certificaatnummer: 20141111-0001698789-00000001-1.

250 euro/maand: alle privatieve verbruikskosten voor water, gas, elektriciteit en internet/tv.

De verhuurperiode voor dit appartement is bespreekbaar (minimum 6 maanden).

Het appartement is in principe beschikbaar vanaf 01 september 2021, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Mie Katoen restaurant
  • Museum Vleeshuis museum
  • Red and Blue uitgaan
  • Sint-Pauluskerk architectuur

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬