Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

1 slaapkamers, terras van 15 m², uitzicht op de Kerk van het Heilig Hart van Jezus
68 m² - 210.000 euro

Gelijkvloers appartement met terras van 15 m² nabij het Centraal Station

Pand

Dambruggestraat,
2060 Antwerpen
Seefhoek

210.000 euro

Snelle feiten

 • 1 slaapkamers
 • terras van ca. 15 m²
 • uitzicht op de Kerk van het Heilig Hart van Jezus

Omschrijving

Allereerst een korte aardigheid over de benaming ‘Seefhoek’, die komt van een herberg die op de hoek van de Lange Beeldekensstraat en de Pesthofstraat stond en waar het lokale Seefbier werd geschonken. Het Seefbier is een oud Antwerps bier dat als veilig gold (vandaar ook het Engelse safe) en dat ook veelvuldig in deze wijk gedronken werd.

De troef van dit gelijkvloerse apparement is ongetwijfeld het zuidwest georiënteerde terras van ca. 15 m². Het bevindt zich aansluitend bij de leefruimte en is toegankelijk via een groot schuifraam. Onder het goedkeurend oog van de Heer wordt de wijn rechtreeks vanuit de keuken geserveerd. Buiten hem kijkt er trouwens niemand mee op het privatieve terras. De slaapkamer bevindt zich vooraan. De badkamer ligt tussen het leefgedeelte en de slaapkamers en is uitgerust met een douche, een lavabomeubel en aansluiting voor de wasmachine. Het appartement is perfect geschikt voor eigen bewoning of als investering om te verhuren. Oh my George verkocht het appartement op de 1ste verdieping in 3 weken tijd, dus: ‘enkel voor de snelle beslissers’.

Het appartement beschikt over een asbestinventarisattest: asbestveilig.

Het gebouw werd gebouwd in 1935 en het appartement werd gerenoveerd in 2009.

De installatie is conform met het AREI (tot 10 oktober 2036).

EPC waarde: 138 kWh/m² met certificaatnummer 20231023-0003022270-RES-2.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied – Stedenbouwkundige vergunning uitgereikt – Geen verkavelingsvergunning uitgereikt – Geen dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding uitgereikt – Recht van voorkoop – Niet gelegen in overstromingsgebied.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Albert Heijn Offerandestraat supermarkt
 • Bar Oscar
 • De Winkelhaak
 • Filmhuis Klappei cinema
 • Kiebooms uitgaan
 • Loes & Krikke Colonia restaurant
 • Permeke bibliotheek vrije tijd
 • Viggo's koffie

Oh my Axelle

Axelle Warin is dol op bakjes, mandjes en kaftjes. Zolang het maar structuur geeft. Die eigenschap past perfect bij de aanpak van Oh my George. Met Axelle erbij krijgen de panden in verhuur bij Oh my George alle aandacht die ze verdienen.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van het leven, omringd door vrienden en familie. Beschouw haar als een echte levensgenieter: zon, lekkere hapjes en goed gezelschap. Meer heeft deze jonge dame niet nodig.

axelle@ohmygeorge.be
+32 491 55 40 64