Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

bouwgrond
2213 m²

Bouwgrond in residentiële en groene buurt in Oud-Turnhout

Op deze zeer residentiële ligging kan een mooie open bebouwing gebouwd worden, de villa van je dromen.

Pand

Herfstdreef,
2360 Oud-Turnhout
Oud-Turnhout

Snelle feiten

  • perceel: 2213 m²
  • zuidoost oriëntatie

Omschrijving

De bouwgrond met een oppervlakte van 2.213m2 is gelegen in de Herfstdreef in Oud-Turnhout. Aan de straat heeft het perceel een breedte van 45 meter, de diepte is 49 meter. De oriëntatie is zuidoost. Op deze zeer residentiële ligging kan een mooie open bebouwing gebouwd worden, de villa van je dromen. Oud-Turnhout is een groene gemeente met leuke boetieks, vele scholen en het prachtige natuurgebied De Liereman. Er is een vlotte verbinding naar de snelweg E34 en de stad Turnhout.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • De Liereman vrije tijd
  • Rooise Loop park

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬