Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

SOLD by George: autostaanplaats
21.500 euro

SOLD by George: autostaanplaats tussen het bruisende Zuid en de Theaterbuurt

Pand

Britslei/Kasteelpleinstraat,
2000 Antwerpen
Theaterbuurt

21.500 euro

Snelle feiten

  • autostaanplaats
  • verdieping -3
  • autolift

Omschrijving

Deze autostaanplaats is gelegen in het hart van Antwerpen, op de hoek van de Britselei en de Kasteelpleinstraat, waar parkeren steeds een spannender avontuur wordt. De autostaanplaats bevindt zich op de ondergrondse verdieping -3. Maneuvreren is praktisch niet nodig.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

  • Koninklijk Museum voor Schone Kunsten
  • Mechelseplein plein
  • Oude Gerechtshof architectuur

Oh my Karen

Karen Buyens begeleidt je met passie en precisie in het verkopen of zoeken naar je nieuwe woning. Ze heeft een ervaring van meer dan 10 jaar in de sector en stond eerder in Knack Weekend met haar werk als interieurontwerper.

Wanneer ze geen huizen laat bezichtigen, vind je haar terug in Italië of de rest van de wereld. Ze is een vrouw die houdt van kleine en grote avonturen, eentje die steeds hogere doelen stelt. In 2019 besloot ze om Oh my George op te richten, waar ze kopers en verkopers een unieke beleving in de wereld van wonen geeft.

karen@ohmygeorge.be
‭+32 474 25 99 25‬