Oh My George heeft meer dan 10 jaar ervaring in vastgoed en interieurontwerp. We zijn een vastgoedkantoor, maar wel een vastgoedkantoor nieuwe stijl. Met oog voor esthetiek, passie en een persoonlijke aanpak.

Onze filosofie

2 slaapkamers, eventueel gemeubeld te huren, Kloosterstraat, personal guards
108 m² - 1.350 euro/maand

Appartement met 2 slaapkamers en persoonlijke bodyguards in de Kloosterstraat: ideaal voor co-housing

Pand

Sint-Michielstraat,
2000 Antwerpen
Sint-Andries

1.350 euro/maand

Snelle feiten

 • 2 slaapkamers
 • eventueel gemeubeld te huren (1.495 euro/maand)
 • Kloosterstraat
 • personal guards

Omschrijving

De Kloosterstraat kennen we ongetwijfeld allemaal. En voor de etalage van Eclectic Interiors Akanthos, op de hoek met de Sint-Michielstraat, ben je sowieso al eens weggedroomd bij het bewonderen van stukken van ontwerpers als Gio Ponti, Kofod Larssen of Arne Jacobsen. Wij denken dat de huidige bewoner van het appartement op de 1ste verdieping, ook een Scandinaviër, zich er daarom 8 jaar lang als een vis in het water voelde (leuke woordspeling met de Schelde als achterbuur). Bij het binnenkomen in het appartement, weet je niet welke ruimte eerste te ontdekken. Daarbij zal de originele plankenvloer je ongetwijfeld goed begeleiden. Via de keuken, kom je in de leefruimte en van daaruit ga je via de eetkamer naar een bureauruimte die opnieuw uitgeeft in de keuken. Of omgekeerd? Soit, kom het gerust zelf ter plaatse ontdekken. Veel ruimtes met veel mogelijkheden. Ideaal voor co-housers die af en toe toch nood hebben aan me-time. En over de verdeling van de slaapkamers moet daarbij niet gepalaverd worden: ze zijn allebei even groot. Ideaal voor de dames, die zich overigens te allen tijde veilig kunnen voelen met een persoonlijke guard aan elk raam (Buckinham Palace is er niets tegen). Omdat het appartement op een hoek gelegen is, heeft elk van de ruimtes veel natuurlijk licht. Verder zijn er weinig verplichtingen. Gemeubeld of ongemeubeld huren? Wat jouw voorkeur geniet. Bij die laatste optie is je onderbuur alvast een leuk adres om binnen te springen en originele stukken te scoren.

En dan nog even dit: het appartement kan ook gemeubeld gehuurd worden aan 1.495 euro/maand. De gemene kosten bedragen 25 euro/maand en zijn een provisie voor het privatief verbruik van water en de blokpolis. Het onderhoud van de gemene delen gebeurt op kosten van de verhuurder.

Als de muren konden spreken, zouden we bouwjaar en renovatiejaar misschien kennen. Helaas dus.

EPC waarde: 269 kWh/m² met certificaatnummer 202211217-0002757631-RES-1.

175 euro/maand: provisie voor privatief verbruik van gas, elektriciteit, water en de blokpolis.

De verhuurperiode voor dit appartement is bepaalde duur (1 jaar).

Het appartement is beschikbaar vanaf 01 april 2023, na overleg met de verhuurder.

Ontdek deze buurt, plekjes gespot door #OHMYGEORGE

 • Akanthos
 • Camino restaurant
 • Carrefour Express Hoogstraat supermarkt
 • Espoo - Nordic Design shop
 • Munthof park
 • Pici restaurant
 • Sint-Annatunnel (voetgangerstunnel) transport
 • Varelli vrije tijd
 • Zuiderterras / RAS restaurant

Oh my Axelle

Axelle Warin is dol op bakjes, mandjes en kaftjes. Zolang het maar structuur geeft. Die eigenschap past perfect bij de aanpak van Oh my George. Met Axelle erbij krijgen de panden in verhuur bij Oh my George alle aandacht die ze verdienen.

In haar vrije tijd geniet ze met volle teugen van het leven, omringd door vrienden en familie. Beschouw haar als een echte levensgenieter: zon, lekkere hapjes en goed gezelschap. Meer heeft deze jonge dame niet nodig.

axelle@ohmygeorge.be
+32 491 55 40 64